Hovawarten er foreløpig en lite utbredt rase i Norge, og derfor ønsker Norsk Hovawart Klubb å etablere et tilbud til alle hovawart eiere i vårt langstrakte land. Det er forsøkt å opprette en distriktskontakt for hvert distrikt som skal være ansvarlig for å arrangere aktiviteter for alle hovawarter i sitt distrikt. Aktivitetene vil variere fra distrikt til distrikt, avhengig av hvor aktive medlemmene er, og ut fra hva de ønsker å gjøre på disse treffene.

Aktivitene kan variere fra sportrening og bruks, til bare å være en sosial sammenkomst der hundene får lov å leke mens eierne snakker sammen over en kopp kaffe.

Ta kontakt med Tor Ivar Breibrenna hvis du kunne tenke deg å være distrikskontakt i ditt nærområde. Epost: ibreibre@online.no

Bilde fra distriktstreff Nord Norge

Bilde fra distrikstreff Nord Norge