Hovawartspesialen 2022

Publisert av Michelle Malmåsen den

Vi ønsker velkommen til spesialen og hoffemester 2022! Helgen 21.-22. mai inviterer vi til dobbel utstilling med spesial på søndagen, dobbelt lydighetsstevne og dobbelt rallylydighetsstevne på Hallingmarken i Nesbyen.

Utstillingen:
I år blir det dobbelutstilling!
Lørdagen er det lite cert og IHF-cert, dommer Per Kristian Andersen.
Søndagen blir det spesial, storcert og IHF-cert, dommer Kirsten Wesche.

Begge dager kåres det BIR/BIM valp, BIR/BIM junior, BIR/BIM unghund, BIR/BIM bruks, BIR/BIM veteran, beste avl, beste oppdrett og BIR/BIM. Vi lover flotte sløyfer til alle! Søndagen kåres det i tillegg beste hode, beste bevegelser og beste veteran over 10 år.

Lydighet:
Det blir alle klasser begge dager.
Dommer begge dager: Stein Ole Nergaard

Rallylydighet:
Det blir alle klasser begge dager, inkludert rekrutt.
Dommer lørdag: Ina W. Eriksen
Dommer søndag: Anneli Kilen.

Hoffemester (gjelder kun hovawarter):
Det kåres en hoffemester i alle klasser rallylydighet og i alle klasser lydighet.
Hvordan?
Poengsummene fra begge dager legges sammen og den med høyest poengsum vinner. Resultatene fra begge dager er altså gjeldene.

Påmeldingsfrist: 16. april
Utsatt frist: 23. april

Kan du hjelpe til?
Klubben trenger hjelp til både praktisk arbeid på selve stevnet samt sponsing av premier til utstillingen, rallylydigheten og lydigheten. Ta kontakt med styret på facebook eller på mail: norskhovawartklubb@gmail.com

Overnatting:

Det er mulig å overnatte med bobil på Hallingmarken. For leid overnatting, sjekk ut Hotell Nesbyen (tillatt med hund), Pers Hotell (tillatt med hund), Hagaled Gjestegård (ikke tillatt med hund), Thon Hotell Bjørneparken/Flå (tillatt med hund), NorKro/Bromma, Sutøya Camping. Alternativt går det an å sjekke ut hytteleie/AirBnB.

Kategorier: Treff